Aikuisille

Yöstäjä tarjoaa sanataideopetusta myös aikuisille: sisällöt vaihtelevat kaunokirjallisuuden lukupiireistä luovan kirjoittamisen työpajoihin. Opetus seuraa pitkälti lasten ja nuorten opetusohjelmaa soveltaen sisällön osallistujien taitotason ja toiveiden mukaiseksi. Opetuksessa haetaan inspiraatiota kirjoittamiseen erilaisten virikkeellisten harjoitusten kautta, tutustutaan monipuolisesti erilaisiin teksteihin, kirjoittamisen tapoihin ja kirjallisuusteorian käsitteisiin. Aikuisopetus voidaan kohdistaa hyvinkin rajattuun aihealueeseen, kuten blogikirjoittamisen, novellin tai sosiaalisen median maailmaan. Ryhmissä voidaan keskittyä myös esimerkiksi käsikirjoitusten viimeistelyyn.

 

 

SANATAIDETTA TAMPEREELLA AIKUISILLE

Kurssit järjestetään yhteistyössä Ahjolan kansalaisopiston kanssa.

 

LUKUPIIRI: SUOMI 100 VUOTTA

Juhannuskylän koulu, lk 81 (Rautatienkatu 3-5, Tampere)

Joka toinen torstai 16.30-19.00, 14.9.-7.12.2017

 Minttu Tervaharju, kurssimaksu 39€

Luetko mielelläsi? Haluaisitko keskustella lukemistasi kirjoista mukavassa ryhmässä? Lukupiirin teemana on tänä keväänä Suomi 100 vuotta. Valitsemme juhlavuoden kunniaksi luettavaksi erilaisia suomalaisia kirjoja ja tarkastelemme, mitä kaikkea suomalainen kirjallisuus on ollut ja on tänä päivänä. Lue ensimmäiselle kerralle Alexandra Salmelan 27 eli kuolema tekee taiteilijan

Ilmoittautuminen Ahjolan kansalaisopistoon. Katso ilmoittautumisohjeet tästä.

 

SYTYKKEITÄ - KIRJOITTAJAN IDEAPANKKI

Saukkola, lk. 10 (Vainiokatu 2, Tampere)

Lauantai-sunnuntai 7.-8.10.2017

Pia Krutsin, kurssimaksu 36€

Kirjoittaakseen ei kannata odotella inspiraatiota, vaan tuottaa tekstiä monenlaisten, hauskojen sormiharjoitusten avulla. Kirjoitamme kurssilla eri tyyppisiä lyhyitä tekstejä tekstiesimerkkien siivittäminä, yksin ja yhdessä, jotta jokaiselle jää säästöön hyviä keinoja oman kirjoittamisen ideointiin. Tärkeintä on aloittaminen ja luonnostelu! Kurssi sopii kaikentasoisille kirjoittajille.

Ilmoittautuminen Ahjolan kansalaisopistoon. Katso ilmoittautumisohjeet tästä.