Tapahtumasisällöt

Järjestätkö kirjallisuustapahtumaa, kaupunginosafestareita, koululaisten kevätriehaa tai taloyhtiön kekkereitä? Kaipaavatko hääsi rakkausriimittelyä tai yrityksesi pikkujoulut piristystä? Yöstäjältä voit tilata tekemistä tai ohjelmanumeroita erilaisiin tapahtumiin. Tässä esimerkkejä nonstop-ohjelmanumeroistamme. Räätälöimme sisällöt aina tilaajan mukaan ja kehitämme tarvittaessa uusia sisältöjä, joten kerro rohkeasti toiveesi!

Lapsille        Kaikenikäisille

 

TAPAHTUMASISÄLLÖT LAPSILLE

 

Sanoilla seikkailuun!

Mistä sanoja löytyy ja mitä kaikkea niillä voi tehdä? Lennokkaassa seikkailussa pelataan sanapeliä Yöstäjän sanataiteilijoiden johdolla. Esityksessä tutkitaan yhdessä sanojen maailmaa, ratkotaan hauskoja sanatehtäviä ja rakennetaan vauhdikas tarina alkusanoista yllättävään loppuratkaisuun. Yleisö pääsee tietenkin myös osallistumaan seikkailupelin käänteisiin ja heittämään jättikokoista noppaa. Tarinasta tulee jokaisessa esityksessä takuulla erilainen ja ainutkertainen! Kesto 45 min, 300 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Runo-onginta

Runo-onginnassa syötiksi tarvitaan sopivia sanoja ja mielikuvitusta! Runomerestä nousee saaliiksi riimikkäitä sinttejä ja vapaamittaisia vonkaleita - uniikkeja, onkijan syötti-ideoiden pohjalta syntyneitä runoja. Runo-onginta sopii erityisen hyvin ohjelmanumeroksi lastentapahtumiin. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Päivystävät satuproffat

Haluaisitko tietää, mikä satuhahmo olisit? Yöstäjän ansioituneet satutieteen professorit päivystävät liikuteltavassa laboratoriossaan ja analysoivat satupitoisuutesi mielikuvitusmitan ja taikaesineiden sadunnaisgeneraattorin avulla. Jokainen asiakas saa tutkimustulokset heti mukaansa satupassiin kirjattuina. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Supersankarin muotokuvaamo

Mikä on sinun supervoimasi? Vedätkö päällesi säihkyvät supertrikoot ja pelastatko maailman pimeyden turvin? Supersankarin muotokuvaamossa selvitetään kävijöiden erityiset kyvyt ja luodaan jokaiselle oma supersankariprofiili. Mukaansa saa ihan oikean, piirretyn muotokuvan itsestään supersankarina omilla supertiedoillaan varustettuina. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

 

Mielikuvitukselliset muistelmat

Millainen sinun elämäntarinasi on? Synnyitkö keskiyöllä kummituslinnassa tai vietitkö lapsuutesi nuuskimassa johtolankoja parhaan ystäväsi mustekalan kanssa? Tule laatimaan kanssamme omat muistelmasi Yöstäjän jättimäiseen satukirjaan! Nämä muistelmat valmistuvat takuuvarmasti ja yllättävät aina myös tekijänsä. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Merkillinen Mörkökonttori

Jos ympärilläsi maleksii mörköjä, tai olet mahdollisesti kuullut sellaisen kolistelua komerosta tai sängyn alta, suosittelemme viipymättä kutsumaan paikalle Yöstäjän Mörkökonttorin mörkötoimihenkilöt. Konttoristit onnistuvat (luultavasti) karkottamaan useimmat möröt. Toisinaan he saattavat kuitenkin houkutella niitä paikalle lisää. Tilaukset omalla vastuulla. Mörkökonttorin asiakkaille mukaan oma, henkilökohtainen mörkö. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Yövoimatoimisto

Joko tiedät, mikä sinusta tulee isona? Tai oletko harkinnut alan vaihtoa? Tule Yövoimatoimiston ammatinvalintatestiin, ja toimistomme virkailijat yöelämäasiantuntijasta yöharjoittelijaan auttavat sinua löytämään sinulle sopivan satumaisen ammatin ja takuuvarmasti mielikuvituksellisen uran. Yövoimatoimiston asiakkaana et jää yöttömäksi yönhakijaksi! Jokainen asiakas saa mukaansa testin tulokset ja hienon käyntikortin. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Sanataideagentit

Jos salapoliisitarinan ainekset ovat kadoksissa, kutsu paikalle sanataideagentit! Sanataideagenttien johdolla suoritetaan Yöstäjän agenttiopiston pääsykoe, jossa testataan yleisimmät agentilta vaadittavat taidot päättelykyvystä pokerinaamaan. Kaikki pääsykokeen suorittaneet saavat muistoksi oman agenttikortin. Kesto 45 min/ryhmä, 200 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %. Sanataideagenttien vierailuun on mahdollista yhdistää salapoliisitarinapaja, kesto 60-90 min, hinta 160 €.

 

TAPAHTUMASISÄLLÖT KAIKENIKÄISILLE

 

Runokorttipaja

Runokorttipajassa yhdistyy runoilu ja askartelu! Irtosanojen ja helpon runokaavan avulla jokainen osaa tehdä hienoja kielikuvia. Kortteja voi askarrella mukaan niin monta kuin haluaa ja tehdä oman vaikka kaikille kavereille. Pajasisältö on myös helppo yhdistää mihin tahansa juhlapäivään, sillä irtosanojen aiheeksi voidaan valita niin joulu tai ystävyys kuin vaikka äitienpäiväkin. Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Runopotrettipaja tai Runoselfiepaja

Kuinka sanoilla maalataan muotokuvia? Miltä sinä näytät runona? Yöstäjän runopotretti/runoselfiepajassa tehdään sanataiteilijan avustuksella runoja omasta itsestä ja löydetään osuvimmat vertaukset omien piirteiden kuvailuun. Pajassa voi tilata tai tehdä runopotretin tai -selfien myös ystävästä tai läheisestä. Heittäydy rohkeasti runoilemaan ja katso, mitä syntyy! Kesto 3h, 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24 %.

 

Tarinaliukuhihna

Usko tai älä, Yöstäjän tarinatehtaassa osataan tuottaa laadukkaita ja yksilöllisiä tarinoita liukuhihnalta! Voit itse määritellä tarinasi pituuden, laittaa tilauksen sisään ja seurata kuinka tarinasi valmistuu linjastolla Yöstäjän aikuisten sanataiteilijoiden ja nuorten sanataideharrastajien yhteistyönä. Tarinaliukuhihna tarjoaa samalla myös oivallisen tilaisuuden kurkistaa yhteisöllisen kirjoittamisen menetelmiin. Koska Tarinaliukuhihnan toteutukseen osallistuu aina sanataideryhmien oppilaita, toteutus on mahdollinen rajoitetusti Tampereella ja lähikunnissa. Kesto 2h, 320 € + matkakulut Tampereen ulkopuoleelle + alv 24%.

 

Inspiraationeuvonta

Jokainen meistä on luova, mutta joskus tarvitsemme apua luovuutemme löytämiseen. Leikkimielisestä inspiraationeuvonnasta saat henkilökohtaista opastusta Yöstäjän sanataideopettajilta. Luovuutesi lähde voi löytyä lähimetsän kivenkolosta, päivän sanomalehdestä tai taidenäyttelystä. Tule tiskille selvittämään, missä sinun luovuutesi piileksii! Inspiraationeuvonta sopii tapahtumiin niin aikuisille kuin lapsillekin. Kesto 2h, 320 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24%.

 

Muodonmuutosten apteekki

Millaisella reseptillä syntyy muodonmuutosjuoma? Kaipaatko rohtoa ihastuksesi kiinnostuksen herättämiseen tai tylsän päivän piristämiseen? Muodonmuutosten apteekista löytyy konsti joka vaivaan. Mukaasi saat takuuvarmasti yksilöllisen reseptin, jonka tärkein ainesosa on mielikuvitus. Muodonmuutosten apteekki sopii tapahtumiin niin aikuisille kuin lapsillekin. Kesto 2h, 320 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24%.

 

Rakkausrunokioski

Rakkausrunokioskissa Yöstäjän sanataideopettajat ja/tai oppilaat kirjoittavat lemmekkäitä säkeitä tilaajan toiveiden pohjalta. Tule hakemaan ainutkertainen runo kullanmurullesi! Rakkausrunokioski sopii niin aikuisten kuin lastenkin tapahtumiin. Kesto 3h, hinta 400 € + matkakulut Tampereen ulkopuolelle + mahdolliset päivärahat + alv 24%. VINKKI: Räätälöimme runokioskista toiveidesi mukaisen: kauhurunoa Halloween-juhlaan, joulurunoja pikkujouluihin, luontorunoja ulkoilmatapahtumaan jne. Kerro toiveesi, niin ideoidaan yhdessä juuri sinun tapahtumaasi sopiva runokioski! 

 

Hinnat ovat esimerkkejä kahden ohjaajan toteuttamista sisällöistä. Ohjelmanumeroiden kestoa on mahdollista muuttaa tilaajan toiveiden mukaan ja pienen yleisön tapahtumissa nonstop-ohjelmanumerot Runo-ongintaa lukuun ottamatta on mahdollista toteuttaa myös yhden ohjaajan voimin.