Kirjalitta kiertueella Ylöjärvellä

Tervetuloa Kummituskekkereihin! Lastenkirja- ja sanataidefestivaali Kirjalitta vierailee Ylöjärvellä la 9.3.2019. Kirjalitta-tapahtuma järjestetään Ylöjärven kaupunginkirjastossa klo 11-14. Koko perheen tapahtuman teemana ovat kummitustarinat.

Tapahtuman ohjelmassa on lasten- ja nuortenkirjailija Harri István Mäen kummitusaiheinen työpaja, Sanataideyhdistys Yöstäjän kauhuolentokioski, mm. Suuren suomalaisen kummituskirjan kirjoittanut tietokirjailija Eero Ojanen sekä perheen pienemmille suunnattu kirjaston nukketeatteriesitys Ketun keitto. Lisäksi ohjelmassa on kummituskirja-arvonta sekä Lastenkirjakauppa Satunurkan myyntipiste. Vapaa pääsy!

Tapahtuma on osa Kirjalitta kiertueella -hanketta. Syksyn 2018 ja kevään 2019 aikana Kirjalitta -tapahtumapäivät toteutetaan yhteensä seitsemässä Pirkanmaan kunnassa. Kirjalitta-festivaalin järjestää tamperelainen Sanataideyhdistys Yöstäjä yhteistyökumppaneineen. Kirjalitta kiertueella on Suomen kulttuurirahaston Pirkanmaan rahaston rahoittama kärkihanke.