Työpajat alle kouluikäisille

Pajan kesto 60 min. Osallistujamäärä työpajasta riippuen enintään 10-15 lasta.

Pajan hinta alkaen 150 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + mahdolliset päivärahat + alv 24%.

 

Lorukylpy

Loruttelu on perinteistä, suomalaista viihdytysperinnettä, lasten ja aikuisten luontevaa yhdessäoloa. Lorukylvyssä tutustutaan sanataideopettajan johdolla sekä perinteisiin että uusiin loruleikkeihin taputellen ja tömistellen, kuiskutellen ja keinutellen. 

 

Tarinoiden metsä

Lähimetsikköön sijoitetulla sanataideradalla kohtaat fantasiahahmoja tukalissa tilanteissa. Oppaana toimiva tarinankertoja johdattaa näkemään tutun luonnon uusin silmin. Pelasta keiju loitsimalla, auta tietäjää ennustuksissa ja kilpaile ketun kanssa oveluudesta.

 

Karkurin kintereillä

Jäljet näkyvät vielä - kuka tai mikä on kadonnut? Pajassa tutkitaan lähiympäristön merkkejä ja löydetään karkulaisen pesäkolo. Toiminnallisten harjoitusten avulla tutustutaan henkilöhahmon rakentamiseen.

 

Sen pituinen se!

Satutyöpajassa satutaikurin taikatemput eivät meinaa onnistua. Onneksi paikalla on paljon pieniä avustajia, joiden mielikuvitus on täynnä taikaa! Satumaton avulla lennetään yhteiseen satumaailmaan ja poimitaan taikurin hatusta yllättävät käänteet yhteiseen satuun.

 

Velhokoulu

Kokeneiden velhojen opastuksella pääset askartelemaan oman taikasauvasi, kokeilemaan loitsintaa ja kesyttämään taikaolentoja. Velhokoulun käyneille jaetaan muistoksi velhokoulun todistus.