Ääretön koulu

Vuoreksen koulu, 3B

 

KOULUN ESITTELY

Ääretön koulu sijaitsee Karkkiplaneetalla, noin 3000 vuoden matkan päässä. Karkkiplaneetalla sataa hattarapilvistä coca-colaa, ja vesi kulkee taaksepäin. Siellä kasvaa isoja tikkaripuita. Karkkiplaneetalla asuu ihmisten lisäksi karkkiliskoja ja nallekarkkipoliiseja. Planeettaa suojelee kuolematon zombi. Planeetan karkit on varattu ihmisille, joilla on kolme kättä, 1000 jalkaa ja tikkari päässä. Karkkiplaneetalla maksetaan salaatilla ja suklaakolikoilla.

 

Äärettömän koulun rakennus on alaosastaan suorakulmion muotoinen ja yläosastaan haamun muotoinen. Haamun silmät muistuttavat hautakiviä, mutta ovat oikeasti ikkunat. Kouluun pääsee sisälle myös coca-cola -pullon muotoisesta ovesta.

 

Koulun opettajat ovat enimmäkseen tosi kömpelöitä nallekarkkiopettajia. Muu henkilökunta koostuu kummituksista. Opettajainhuone sijaitsee koulun ylimmässä kerroksessa, ja siellä asuu pelastajakuppikakku. Jossain päin koulua majailee myös poliitikko Puska.

 

Koulun keskiosa on varattu oppilaiden makuuhuoneille, joihin pääsee liikkuvia rappusia pitkin. Kellarissa asuu vain kummituksia, mutta siellä sijaitsee myös tuhmille opettajille tarkoitettu hyytelöselli. Koulun laboratoriossa valmistetaan karkkinesteitä.

 

Koulun oppiaineita ovat höpöily, leijuva matikka, karkkitaide, metsästäminen, tuhmien opettajien selliin työntäminen, lentotaito, sääntöjen rikkominen ja tähtien tutkiminen.

 

Äärettömän koulun rehtori on nimeltään Mustaparta Aivopatti. Hän on neljä triljoonaa vuotta vanha. Hän asuu omassa hyytelölinnassaan koulun lähistöllä ja harrastaa aivopesua. Rehtori Aivopatti omistaa tärkeän aivokamman, jolla hän harjailee sekä aivojaan että partaansa. Hän pelkää koulunsa oppilaita ja unelmoi joskus pääsevänsä koulun selliin.

 

 

REHTORI MUSTAPARTA AIVOPATIN SALAISESTA PÄIVÄKIRJASTA

 

1.1. vuonna 1

Rakas päiväkirja,

Aamu oli kirkas. Aivoni olivat mädäntyneet, mutta alapuskasta löysin uudet aivot. Aivottomat aivoni sulivat auringosta. Avaruus oli kaukana, mutta näin sen selvästi. Apinat hyppivät päälleni, ja apinoiden suusta tuli aaseja. Apinat menivät syömään aamupalaa, ja minäkin menin syömään aamupalaa. Silloin puhelimestani loppui akku. Juuri, kun akku loppui, minulle soitti poliitikko Puska. Hän kertoi, että susijengi oli hyökännyt aamulla kahviravintolaan. Susijengin pomo oli aivastanut niin kovaa, että koko kahvila oli räjähtänyt. Silloin muistin, että minun piti mennä takaisin töihin alakouluun, enkä voinut mennä pelastamaan kahvilaa. Huomasin, että aivoni alkoivat yhtäkkiä mädäntyä. Kun aivoni olivat tarpeeksi mädäntyneet, ne syttyivät tuleen. Soitin palokunnan sammuttamaan aivojani. He sanoivat, että minulle on tullut iso arpi aivoihin. Palomiehen kypäräkin syttyi tuleen, ja hän huusi ”apua!”. Onneksi apinat tulivat tukahduttamaan tulen. Apinoiden silmiin tuli aurinko, sillä ne olivat katsoneet niin pitkään aurinkoa. Apinat alkoivat huutaa. Yhden apinan nimi oli Aamu, ja se kasvoi niin suureksi, että se peitti koko planeetan. Sitten menin nukkumaan.

 

 

ÄÄRETTÖMÄN KOULUN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

 

Ei saa olla kiltti. Rehtoria pitää pelotella.

Pitää olla niin kuin ei edes olisi koulussa.

Pitää kiljua niin kovaa kuin pystyy. Pitää huutaa matematiikan luokassa.

Jos tapaa open, pitää tallata sen varpaat. Ei saa pitää silmiä kiinni varsinkaan kirjastossa.

Pitää juosta koulun käytävillä ja hyppiä lampusta toiseen.

Pitää kontata ruokailussa. Linjastolla linjastomeluisuus. Ei saa syödä lautasta tyhjäksi.

Pitää piirtää koulun seiniin, saa spreimaalata koulussa. Pitää rikkoa ikkunoita.

Pitää olla eväät mukana luokassa.

 

 

KARKKIPLANEETAN SÄÄTIEDOTUS

 

Huomenna sataa karkkia ja kaakaota, ja on hyvä uintikeli. Huomenna kannattaa syödä. Huomenna on aatto.

Maanantaina 3.3.3 sataa karkkia kiloittain, ja on 60 astetta lämmintä.

Perjantaina paistaa suklaata. Lauantaina sataa lunta.

Kahden päivän päästä tulee hyytelösuklaasade.

Kolmen vuorokauden päästä tulee hyytelöhurrikaani.

30 viikon päästä tulee myräkkä.

Neljän vuoden päästä, 1.1.400 tulee peikkojen hyökkäys.

5.5.5 paistaa hyytelöä.

100.5.10 sataa coca-colaa.

1000 viikon päästä ei ole lämmin, vaan tosi lämmin.

Sadan vuoden päästä meidät syödään.

 

 

ÄÄRETTÖMÄN KOULUN RUOKALISTA

 

Värikästä spagettia

Punaista keittoa leivällä

Värikästä rottaa karkkikastikkeella

Spriteä, coca-colaa ja hattaracolaa

Maailman isoin hattara

 

Kynän muotoiset lakut, täytteenä salmiakkia ja hattaraa

Karkkipallot ja vettä

 

Punaista, hyvänmakuista karkkilaatikkoa

Tikkarikynä

Punaista mustikkalaatikkoa karkeilla ja mehulla (saa myös vaahtokarkeilla)

 

Karkkilaatikko

Hattarapirtelö, pilli on lakua

Värikästä hattaraa ja mehua lakupillillä

colapulloja ja sitruunaa

 

 

URHEILULAJEJA

 

Jalkapallo

Jalkapallo on kivaa. Siinä tarvitaan panssarit ja kypärät. Jalkapallo on ihan nokinen, koska sitä ei ole pesty 1972 luvun jälkeen, koska ne ei jaksa. Jalkapallo on vaikeaa.

 

Mursupallo

Mursupalloa pelataan maanantaisin. Talvella pelataan suksilla. Mursupallossa on maila ja siinä ryömitään. Maalista saa kaksi pistettä.

 

Salaattipallo

Salaattipallo on pyöreä. Salaattipallossa pitää kieriä. Salaattipalloa on kiva pelata. Sitä on pakko pelata. Jos ei pelaa, pitää maksaa 100 euroa ja joutuu jälki-istuntoon.

 

Lento

Lento on vaikeaa, koska se on maasta irtoamista. Lennossa pitää syödä karkkia. Siinä on turvavyö ja pegkit, joka auttaa. Lennossa tarvitaan apinaa. Apina on turvamiehenä.

 

Lentosalaatti

Lentosalaatti on perustettu Karkkiplaneetalla. Lentosalaattia on tiistaisin, koska muina päivinä kenttä on varattu, koska siellä treenaa salaatti. Lentosalaatti on mukavaa ja kamalaa.

 

 

KARKKIPLANEETAN ELÄINLAJEJA

 

Pyllypätkäapina

Pyllypätkäapina elää kummitusmetsässä ja etsii siellä persikoita. Sen turkin väri on punainen ja sillä on punaiset silmät. Sen turkin väri on myös ruskea sen takia, koska se juo ripulia.

 

Suklaalehmä

Tämän lajin nimi on suklaalehmä, ja se elää Äärettömän koulun metsässä. Se syö suklaaruohoa ja kakkaa sateenkaaria ja töräyttää elääkseen. Se syö omaa suklaatansa ja kulkee lönköttäen kengillä.

 

Hattarakarhu

Hattarakarhu asuu Karkkiplaneetalla. Hattarakarhulla on pissatauti sen takia, koska se juo omaa pissaansa. Hattarakarhu liikkuu pyörällä, jossa on yksi pyörä. Sen väri on musta.

 

Karkkikoira

Karkkikoira asuu hattaratalossa ja juo suklaata ja on pöntöllä useasti. Se ruokailee salaattiastiassa. Karkkikoira on söpö.

 

 

 

 

ARVOSANAT

 

Hyväksytyt

RL = Rehtorin lemppari

M = Mahtava

H = Hyvä kääpiö

OK = Oudon kultainen

 

Hylätyt

HR = Hirveää roskaa

K = Kamala

HY = Hirveän yököttävä