Abulabulabun sisäoppilaitos

Wivi Lönn, 3R

KOULUN ESITTELY

 

Abulabulabun sisäoppilaitos on vanha, ränsistynyt puinen kartano. Kartanon piha on ektoplasman ja aivojen peitossa, ja nälkäiset zombiet vaeltavat hautakivien joukossa. Kartanon ympärillä on ainainen ukkosmyrsky ja lepakot liitelevät sen ympärillä yötä päivää. Ovi on laudattu umpeen. Katolla kiipeilee jättiläismäinen hämähäkki. Talon seinillä luikertelee käärmeitä.

 

Abulabulabu on vampyyrien kieltä, ja se tarkoittaa ”Taitavien hirviöiden sisäoppilaitosta”. Koulu on jo 155 vuotta vanha. Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee opettajainhuone, vahtimestarin koppi ja vankityrmä, joka toimii myös kidutusluokkana. Koulun ruokalassa tarjoillaan ällöttäviä ruokia ja juhlasali on täynnä hiirenloukkuja. Sairaudenhoitaja pitää vastaanottoaan eteissalin vieressä. Koulussa on omat luokat eri oppiaineille, kuten syylienkasvatukselle, matomatiikalle, ihmistiedolle ja säikyttelylle. Säikyttelyluokassa on robotteja, jotka reagoivat säikyttelyyn kuten ihmiset, jotta niitä voi käyttää harjoitteluun. Onnistuneesta säikyttelystä saa palkkioksi todistuksen ja kasan aivoja. Jos oppilas on pahalla tuulella, hän voi mennä vihaluokkaan syömään omat koulukirjansa.

 

Makuusali on valtava ja kaikki sen ikkunat ovat rikki niin, että myrskytuuli puhaltaa sisään. Yläkerrassa on myrkkykasvihuone, jossa opiskellaan myrkyttämistä ja kasvitietoa. Yläkerrassa sijaitsee myös muun muassa kylpyhuone, eli ällötyshuone. Kartanossa on tähystystorni, jonka hissi on rikki. Tornin ikkunasta pilkistävät sinne jumiin jääneen kummituksen kasvot.

 

Kartanon ylimmässä kerroksessa sijaitsee rehtorin kanslia. Rehtori on vampyyri nimeltään P.V. Älypää. Hänen aivonsa ovat niin suuret, että eräänä päivänä hänen päänsä räjähti älyn määrästä, ja nyt hänen päästään näkyvät pelkät aivot ja kasvot. P.V. Älypää on erittäin vanha vampyyri, sillä hän syntyi jo vuonna 99 jKr, ja viettää siis 1918:sta syntymäpäiväänsä. Koulun johtamisen lisäksi rehtori Älypää opettaa matomatiikkaa. Rehtorin elämäntehtävä on saada oppilaat tottelemaan itseään, vaikkakin hän unelmoi jo eläkkeestä. Hänen toinen unelmansa on olla David Hasselhoff, mutta se onkin jo ihan toinen tarina. Hän pelkää kuollakseen kaikkea suloista ja kilttiä, erityisesti söpöjä kissanpentuja. Rehtori inhoaa tämän takia kilttejä oppilaita, ja saattaa puraista niitä, jotka ovat liian kilttejä.

 

 

HYVÄKSYMISKIRJE

 

Arvoisa lihapullamainen oppilas,

sinut on valittu pöllömäiseen Abulabulabun sisäoppilaitokseen! Tämä on lukuvuoden ajan kotisi.

 

Tarvitset mukaan puukon, penaalin, paperia (josta tehdään ektoplasmaa), silinterihatun ja matoja, joiden limasta tehdään taikajuomia. Taikajuomissa käytetään myös kalakukon sisuksia. Kannattaa ottaa mukaan myös taikasauva.

 

Kouluasunne on verenpunainen viitta. Koulun pihassa on paljon aivopuita, ja jokaisella oppilaalla on joka viikko aivojen poimimisvuoro. Aivoista tehdään poimimisen jälkeen ruokaa. Täällä juodaan paljon limsaa, Coca-Colaa ja verta, ja syödään sushia, eläimiä ja koirapitsaa.

 

Keskellä koulua on jättimäinen vessanpönttö, jonka reunalla istutaan. Pönttö toimii porealtaana ja sitä vetämällä pääsee huuhtoutumaan välitunnille. Toisesta putkesta pääsee välkälle ja toisesta salatunnelia pitkin kielletylle alueelle.

 

Käytävillä kulkee rumia kissoja, koska rehtori pelkää kaikkea söpöä. Koulua vahtii viisipäinen vahtikoira, ja päästäksesi sisään sinun täytyy haukkua koiralle salainen koodi koirien kielellä (koodi on 2008). Lentävät ketut vahtivat kaikkea täällä valvontakameroiden sijasta.

 

Terveisin,

 

Rehtori P.V Älypää

 

(Varoitus: rehtori puree!)