Kauhukoulu Vaahtokarkki

Saukonpuisto 3A-5B

 

KAUHUKOULU VAAHTOKARKKI: ESITTELY

Kauhukoulu Vaahtokarkki sijaitsee Italiassa, Kuoleman Metsässä. Metsä on tunnettu ansoistaan, joita kutsutaan kuolemankuopiksi sekä punaisista myrkkykukistaan, joilla on pinnassaan näkyvät, punaiset verisuonet. Kuoleman Metsässä tiedetään asuvan ainakin Isojalan, Maskimiehen, vampyyrien, valkoisten kummitusten, zombien, luurankojen ja Vaahtokarkkimiehen.

 

Metsässä ukkostaa usein, ja siellä on melkein aina pimeää. Vain muun maailman auringonpimennyksen aikaan tulee hetkeksi aurinkoista. Hikisten sukkien ja lannan tuoksu hallitsee metsää, jossa luita lojuu kaikkialla.

 

Kauhukoulu Vaahtokarkki on 15-kerroksinen linna, ja siinä on kuusi korkeaa tornia. Koulun kuljetaan jättimäisen pääkallo-oven läpi. Koulun korkeimmassa tornissa sijaitsevat keittiö ja ruokasali. Suurin osa ikkunoista on tilkitty umpeen laudanpätkillä.

 

Kauhukoulun oppilaat ovat monenlaisia olioita ihmisistä zombeihin. Opetusta annetaan 12 eri oppiaineessa, joita ovat: kauhukässä, englanti, haamuhistoria, liikunta, ihmisbiologia, kauhumatikka, taikuus, musiikki, ympäristötieto, zombien aivobiologia, kauhuelokuvat sekä kuolemankuoppien tutkimus. Oppitunnit pidetään öisin klo 24-9 välisenä aikana.

 

Kauhukoulun kellarissa sijaitsee rehtori Karhu-Petteri Mörön toimisto. Rehtori on puoliksi ihminen ja puoliksi zombi. Hänen kotipaikkansa on eräässä rumassa talossa Saksassa. Rehtori Mörkö on erityisen taitava syömään silmiä ja vihreitä klönttejä, ja erilaisten klönttien syöminen onkin myös hänen rakas harrastuksensa. Rehtori pelkää yli kaiken röyhtäyksiä ja vanhuksia, ja unelmoi tulevansa jonain päivänä miljönääriksi. Hän kantaa aina mukanaan avainta, jolla on lukittu hänen toimistossaan oleva arkku, jonka sisällön tuntee vain rehtori itse.

 

 

KAUHUKOULU VAAHTOKARKIN LAULU

(tehty Taidekaaren biisinikkaripajassa, ohjaajana Kari Lounela)

 

huuuui, huuuui

 

Italian synkissä metsissä

on Kauhukoulu Vaahtokarkki

Keskellä lannan, luun ja veren

koulua käydään öisin

 

Skeleton, luuranko, zombeja

maskimies on luokalla myös

Limaa ja aivopähkinöitä

Karhupetterimörkö-reksi syö

 

Italian synkissä metsissä

on Kauhukoulu Vaahtokarkki

Keskellä lannan, luun ja veren

koulua käydään öisin

 

Opi taikomista, haamuhistoriaa

Kauhumatikkaa ja liikkaa

Kauhukoulu Vaahtokarkissa

varo ansoja, myrkkykukkia!

 

huuuui, huuuui

 

 

ARVOSANAT

 

Hyväksytyt

V = Vaahtokarkkinen

L = Lannanhajuinen

KH = Kuolettavan hyvä

 

Hylätty

Y = Ydinpommi