Kristallisaaren Superkoulu

Normaalikoulu, 3B

 

KRISTALLISAAREN SUPERKOULU: ESITTELY

Kristallisaari on osa taivaalla leijailevaa saaristoa, johon kuuluu yhteensä kymmenen saarta: Kristallisaari, Synkän Metsän saari, Sateenkaarisaari, Urheilusaari, Tyttöjen saari, Poikien saari, Pelisaari, Vessasaari, Huvipuistosaari ja Emojisaari. Synkän Metsän saari on kielletty koulun oppilailta, ja siellä sataa usein sekä esiintyy monenlaisia luonnonmullistuksia.

 

Superkoulu sijaitsee Kristallisaaren Kristallikaupungissa. Kristallisaarella eläviä olentoja ovat mukulaiset, karvapallot sekä luurangoilta näyttävä alkuasukasheimo. Eräs Kristallikaupungin merkittävimmistä paikoista on kaupungin grillausalue. Saarella sijatsee myös hullu hautausmaa.

 

Kristallisaaren Superkoulussa koulutetaan supersankareita, jotka voivat valita opiskeltavakseen kolme omasta mielestään tärkeintä taitoa. Superkoulun rakennus on pyöreä, mutta maan pinnan yläpuolella on rakennuksesta vain puolet. On sanottu, että koulurakennus muistuttaisi Mustanaamion päätä. Rakennuksessa on yhteensä viisi kerrosta, joista kolme maan pinnalla. Lisäksi on lentoluokka kristallinmuotoisessa tornissa koulun huipulla.

 

Koulun ympäristöä valvoo jättimäinen supersilmä, jonka yhteydessä on kaikille avoin näköalatasanne. Sisäänkäynti tapahtuu maan pinnalla olevan kuplan läpi mutta vain oikean pääsykoodin avulla. Koulurakennukseen on yhdistetty sillan avulla pieni saari, joka on tarkoitettu oppilaille mietiskelyä varten. Kellarikerrokseen on kätketty vain opettajille tarkoitettu salainen huone. Kellarissa sijatsee myös ruokala, josta löytyy salakäytäväksikin arveltu salainen uuni. Käsityöluokkaan on piilotettu salainen vankila.

 

Superkoulussa opiskellaan vain joka toinen päivä, klo 12-24 välisenä aikana. Oppiaineita ovat musiikki, liikunta, kokkaus, taikuus, tramppa, supersankarien historia, käsityö, supervoimat ja muodonmuutokset.

 

Koulun rehtori on Ötökkänainen-nimisenä supersankarinakin tunnettu rouva Ötö. Hänen supervoimansa on puhua ötököille ja muuttua etanaksi. Hän harrastaa ötököiden keräilyä ja unelmoi ikiomasta ötökkäkasvihuoneesta ja toisaalta myös saavansa siivet. Rouva Ötö pelkää lapsia ja kaikenlaisia hyönteismyrkkyjä. Hänen paras ystävänsä on hänen päässään asustava etana nimeltään Janne. Salaisena aseena rouva Ötöllä on sähkötikkari.

 

 

REHTORIN PUHE ENSIMMÄISENÄ KOULUPÄIVÄNÄ

 

Hyvää huomenta, oppilaat!

Tervetuloa Kristallisaaren Superkouluun! Kerron tänään teille koulustamme ja kaikesta, mikä kouluun liittyy.

 

Keijukaiset ovat lennättämässä mukulaisia paistettavaksi tämän päivän ruuaksi. Pupuja tulee koululle. Menemme joka päivä ratsastamaan yksisarvishevosilla ja pegasoksilla. Koulun jokaisen pojan kämppään sataa rahaa päivittäin. Tytöille on luvassa timantteja ja kultaa. Pahoja supersankareita rangaistaan mukulaistykeillä. Käymme myös kuukausittain Trollfaceparkissa.

 

Kasvit ovat osa meidän kouluamme. Taikasitruunoilla kastellaan kukkia, jotta ne eivät ikinä kuihtuisi. Lentävistä sitruunapuista tippuu lentolehtiä, jotka auttavat kasveja lentämään. Myös mukulaiset voivat lentää.

 

Joka vuosi pidetään yhdet jalkapallokisat salissa. Kisoissa lihansyöjäkasvit sylkevät jalkapalloja, ja vanhimmat oppilaat pelaavat opettajia vastaan.

 

Haluan esitellä teille myös vararehtorimme, Kuningas Ankan. Paikalla on myös Jaska Ilmapallo, lentämisen opettaja, joka pitää paljon kukista, paitsi ruusuista, sillä ne saavat hänet lentämään ilman kontrollia. Taikaluokassa opetellaan pelkkää taikaa. Professori Magia opettaa taikuutta torstaisin.

 

Koulun yleisin tervehdys on ”Baloo!”, ja kun astut koulun ovista, muista sanoa tervehdys. Iltaisin kerään sataneita rahoja, joita käytetään myös esimerkiksi ruokaan. Koulussa on myös kahvila, ja jos otat kouluun omaa rahaa, saat ostaa sieltä ihan mitä tahdot joka päivä.

 

Hyvää päivänjatkoa ja hyviä oppitunteja. Moi!

 

ARVOSANAT

 

Hyväksytyt

MM = Maailman mahtavin

T = Täydellinen

KK = Kristallin kiiltävä

HT = Himskutin tylsä

 

Hylätyt

PP = Pyllylleen pyllähtänyt

H = Huono

MS = Maailman surkein

 

 

SUPERKOULUN JÄRJESTYSSÄÄNNÖT

 

Lentotunnilla ei saa olla mitään piikikästä.

Tytöt ovat oikeasti sala-agentteja.

Pojilla pitää olla aseita.

Tytöillä pitää olla lemmikki mukana.

Koulussa saa pitää bileitä, jos maksaa tarpeeksi. Mitä enemmän maksat, sitä enemmän oppilta.

Kahvilasta saa vain Ismo Supervanukasta.

Pitää joka pääsiäisenä esittää pupua.

Koulussa pitää noudattaa sääntöjä.

Koulussa pitää sanoa LOL joka päivä.

Koulussa ei saa pelästyttää rehtoria, koska hän pelkää lapsia, tai pitää tehdä kaikki, mitä mukulaiset haluaa.

Koulussa pitää antaa rahaa joka päivä.

Koulussa ei saa tehdä viisausgoblinin avulla.

Tyttöjen pitää käydä sateenkaarisaarella.

 

 

SUPERKOULUN URHEILULAJEJA

 

Taikapallo

Taikapalloa pelataan aina keskiviikkoisin. Taikapallo syödään pelin jälkeen. Taikapallo on kiva laji. Siinä tarvii ketteryyttä.

 

Supercheer

Supercheeriä harrastetaan maanantaisin. Sitä harrastetaan salissa. Se on voimistelulaji. Hyppiminen on siiinä lajissa kiellettyä, ja käsilläseisonta. Siellä tehdään heittoja.

 

Jalkapallo

Jalkapalloa on hauska pelata. Vuodessa on yksi jalkapallopeli salissa. Se on sunnuntaina. Sitä on aina salissa kerran vuodessa. Jalkapallo pitää puhkaista!

 

Pegasusratsastus

Pegasusratsastus on taitoa vaativa laji. Pegasusratsastusta pelataan ilmassa. Se on perjantaisin. Se on hyvä laji. Monet haluavat sitä lajia harrastaa. Vain tytöt saavat osallistua.

 

Polttopallo

Polttopalloa pelataan aina perjantaina. Polttopalloa pelataan ruokalassa. Parsakaalilla poltetaan. Polttajia on 10 ja ringissä 10 oppilasta. Joskus ringissä on 30 oppilasta.

 

 

KRISTALLISAAREN SÄÄTIEDOTUS

 

Huomenna sataa hattaraa.

Kolmen päivän päästä sataa.

Viikon päästä sataa.

100 viikon päästä on 1000 astetta lämmintä.

3000 vuoden päästä aurinko räjähtää. (Täällä Pekka Pouta ja sanon, että 10 vuoden päästä sataa.) Sen jälkeen kaikki räjähtää. Sitten aurinko tummenee.

50 000 vuoden päästä on kova ukkonen ja sade, ja sen jälkeen tulee tsunami. Sitten maa räjähtää, ja me asumme kuussa.

100 000 vuoden päästä on 50 astetta pakkasta.

Kahden miljoonan vuoden päästä kuu räjähtää.

10 triljoonan vuoden päästä sataa päivä.

 

 

SUPERKOULUN RUOKALISTA

 

Maanantai:

paistettuja mukulaisia

nuudelia ja kanaa

lihaa ja lehtiä

makkaraa ja mukuloita

 

Keskiviikko:

sitruunamehua ja natsoja

riisiä taikasitruunakastikkeella

perunaa ja lentosirkkoja

porkkanaa ja riisiä

 

Perjantai:

emojeita ja suklaata

hiuksia

salaattia

tomaattia ja emojikarkkeja

 

Sunnu:

perunamuusia ja nakkia

mukulalaatikkoa

ihan mitä vaan

pullaa ja limpparia

 

 

KRISTALLISAAREN KASVEJA

 

Irvikissakasvi

Irvikissakasvit ovat tosi vaarallisia. Ne ovat myrkyllisiä siksi, koska niistä tulee myrkyllistä siitepölyä ja pölypalleroita, joka on vaarallista.

 

Karvapallopuu

Karvapallopuu on saaren harvinaisin ja pörröisin kasvi. Se on erittäin tappava kasvi. Se on lämmin. Karvapallopuu tykkää neuloa.

 

Kuun ruusu

Kuun ruusu on kotoisin Virosta. Ne ovat kuun parhaita kavereita ja kuun terävämpiä. Ne käyttävät vaippoja.

 

Ismopuu

Ismopuu on jättiläispuu. Se on outo, koska se puhuu. Niitä on eri värisiä ja eri näköisiä.

 

Juomakasvi

Juomakasvi on pieni, vettä tuottava kasvi. Siitä voi juoda. Juomakasvi on monikäyttöinen, sillä se toimii myös suihkuna ja kasvien kastelemiskasvina.