Superkuplakoulu

KOULUN ESITTELY

Superkuplakoulu tunnetaan oppilaiden parissa myös nimellä Voimala. Koulu on naamioitunut pikkuruiseksi kuplaksi, jonka sisällä on valtava supersankareiden sisäoppilaitos. Koulu vaihtaa paikkaansa, toisinaan se sijaitsee metsässä lammen pohjassa, toisinaan New Yorkissa pilvenpiirtäjän huipulla, toisinaan aavikossa. Kuplassa on keinotekoinen painovoima ja se on ulospäin täysin läpinäkymätön ja sen ulkoseinä on läpäisemätön kilpi. Sisältä näkyy kuitenkin ulos. Superkuplakouluun haetaan kirjeellä ja lisäksi pidetään pääsykoe, jossa todistetaan omat voimat.

Kun oppilas on valittu kouluun, hän saa laserinkestävän kouluhaarniskan ja tuliavaimen. Sisäänpääsy ei kuitenkaan ole aivan yksinkertaista, sillä koulussa on tiukat turvatoimet. Oppilas asettuu sisään tullessaan neljän pyramidin eteen ja häneen kohdistuu lasersäde ja valvontakamera. Sen jälkeen hänen täytyy sanella aiemmin hänelle annetut koordinaatit ja käyttää portilla tuliavaintaan. Seuraavaksi hänen tulee todistaa yksilölliset supervoimansa ja kertoa, mitä sankaruus hänen mielestään on. Kun nämä vaiheet on suoritettu, hänen täytyy vielä lausua tunnussana sankarillisella äänellä. Vasta tämän jälkeen teleportti siirtää hänet sisään.

Koko koulun halkaisee pitkä putki, joka laskeutuu äkkijyrkkänä kuplan katolta alas. Sitä pitkin voi syöksyä suoraan ulko-ovelle (lentävät sankarit voivat myös lentää ylös). Superkuplakoulu on sisäoppilaitos, joten oppilaat myös asuvat koulussa. Ylimmässä kerroksessa sijaitsevat opettajainhuone ja jättimäinen ruokala. Opettajainhuone on samalla ohjaamo, josta käsin hallitaan kuplan painovoimaa ja näkymättömyyttä. Näiden käyttäminen vaatii supervoimia. Jokaisessa kerroksessa on useampia teleportteja ja salaluukkuja, joiden kautta pääsee siirtymään minne tahansa koulun sisällä.

Koulun luokkahuoneet on suunniteltu tarkasti helpottamaan kyseisen oppiaineen harjoittelemista. Nopeusluokka on tosi iso ja siellä on 30 km juoksurata, joka pitää juosta läpi 10 kertaa lämmittelyksi. Nopeusluokan vieressä on pakohuone, jossa harjoitellaan ongelmanratkaisutaitoja. Huone on täysin pimeä ja oppilas kiinnitetään rautakettingeillä kiinni. Huoneeseen heijastetaan hologrammeja, jotka liittyvät ratkaistaviin ongelmatilanteisiin. Jos oppilas ei pääse määräajassa ulos, hän saa rangaistukseksi viikon tiskivuoron. Laboratoriossa tehdään tieteellisiä kokeita ja pelastusluokassa harjoitellaan pelastustaitoja pelastussimulaatioiden avulla.

Koulussa on valtava vapaa-ajan tila, jossa oppilaat voivat harrastaa aktiivisia pelejä, kuten superjalkkista ja superkoripalloa 100 kg pallolla, leijutuspeliä sekä haarniskapeliä, jossa jahdataan hyppimällä pientä kultapalloa. Alimmassa kerroksessa sijaitsee sähköllä suojattu superpahisten vankityrmä, jota koulun opettajat vartioivat vuorotellen.

Koulua johtaa rehtori Auuuuuuuu, Susimies. Hänen supervoimansa on telepaattinen kutitusvoima, jonka avulla hän pystyy kutittamaan vastustajan tikahduksiin pelkän mielensä voimalla. Rehtori unelmoi vielä suuremmista supervoimista, mutta hänen esimiehensä Susikaarti ei ole vielä myöntänyt niitä hänelle. Rehtori Auuuuuuuun suurin unelma on maailman pelastaminen. Jopa siviilihahmossaan hän toteuttaa pelastusunelmaansa, sillä hänen todellinen henkilöllisyytensä on poliisi Juuso Lampikorpi. Hänen ainoat pelkonsa ovat kissat ja vanhat mummot. Rehtorilla on myös pari suurta salaisuutta. Hän ei halua kenenkään tietävän salaisesta balettiharrastuksestaan, ja täysikuun aikaan hän muuttuu ihmissudeksi.

 

 

HYVÄKSYMISKIRJE

Hyvä tuleva supersankari,

sinut on valittu Superkuplakoulun oppilaaksi (tämä ei ole vitsi)! Mene heti oksentamaan, jos sinua jännittää tulla kouluun. Pakkaa mukaasi jalkapallo, sipsiä, sekä tiikeri tai muu villieläin.

Sinut haetaan ES-asemalta, ole paikalla kello 6.00 aamulla. Sisäänpääsy on monimutkainen, joten koulun rehtori Auuuuuuuu päästää sinut sisään ja saat kouluhaarniskasi.

Joo, sinä pääset kyllä sankareiden joukkoon! Suosittuja lemmikkejä ovat esimerkiksi velhojen keskuudessa pöllöt, harpyijat ja villieläimet. Jotta olisit hyvä oppilas, sinun täytyy kunnioittaa muita, etenkin porsaita. Hyvä oppilas myös ottaa hatun mukaan. Huono oppilas taas kiusaa muita ihmisiä ja eläimiä. Jos kiusaat, kiukkuinen pellejoukko hyökkää kimppuusi.

Joten hyvä oppilas, nappaa mukaan Iphone 10 tai muu puhelin ja tee aina läksyt!

P.S. Meillä on keväällä retki Lelulelumaahan!

Terveisin,

Koko koulu