Supersankariksi!

Mitä erilaisia supersankareita tiedät? Tee lista! Mieti sitten, mitä yhteistä on kaikilla supersankareilla. Ainakin supervoima ja monilla myös joku tietty vihollinen, jota vastaan taistella. Luo seuraavaksi oma supersankarihahmosi, josta voit kirjoittaa tarinan tai piirtää sarjakuvan.

 

Tältä sivuilta löydät kaksi erilaista tehtäväpohjaa oman supersankarin suunnitteluun:

 

SUPERSANKARIN TEHTÄVÄKANSIO (kohderyhmä 3.-6. lk)

Tehtäväkansion voi tulostaa kaksipuoleisena ja taittaa keskeltä kahtia pieneksi vihkoseksi. Etusivulle voi piirtää oman supersankarin kuvan ja keksiä hahmolle nimen. Toisella sivulla kysytään lisätietoja supersankarista: esimerkiksi hänen supervoimastaan, salaisesta tukikohdastaan ja siitä, kuinka hänestä tuli supersankari. Kolmannella sivulla suunnitellaan tietysti myös superkelmi! Monisteesta löytyy tilaa myös pienelle tarinalle.

 

 

SUPERSANKARILEHDEN KANSI (kohderyhmä 3.-6. lk)

Tämän tehtävämonisteen avulla voi suunnitella oman supersankarilehden kannen, sillä supersankarit seikkailevat aika usein sarjiksissa. Lehden kanteen piirretään tietysti kuva sankarista toiminnassa. Tehtävämonisteessa on tilaa myös lehden nimelle sekä lehdestä löytyvän tarinan otsikolle.