Koulutukset

Tyky-päivänä voi irtautua työpöydän äärestä kesyttämään runoratsua, ja toisinaan kannattaa kokeilla organisaatiorakenteen hajauttamista mielikuvituskaupungin kaduille. Yöstäjän sanataidekoulutukset eivät vaadi ennakkotaitoja, vaan vain hiukan kokeilumieltä. Sanataidetta tehdään yhdessä, hauskasti ja rakentavassa hengessä. Tilaisuudessa yleisö voi eläytyä eri tunnetiloihin runojukeboksia kuunnellen tai tilata yksilöllisiä säkeitä mielitietylleen runokioskin luukulta. Ota yhteyttä, niin voimme tarjota yhteisöllesi räätälöityä koulutusta tai ohjelmanumeroa.

Esimerkkejä sanataidekoulutuksista:

hinta 225 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + mahdolliset päivärahat + alv 24%, kesto 90 min

Elämä sanoiksi - elämäkerrallisen kirjoittamisen paja

Työpajassa hyödynnetään omaa elämää kirjoittamisen materiaalina. Miten muistoista kasvaa tarina? Voiko arjen nähdä yllättävässä valossa? Entä minkälaisen kirjeen lähettäisin itselleni tulevaisuuteen?

Ruusun terälehtiä teekupissani - romanttisen viihteen paja

Eikös jokaisen hyllystä löydy yksi Harlekiini-romaani? Kioskiviihde on yhtä aikaa sekä häpeällistä että houkuttelevaa. Tässä pajassa kokeillaan, kuinka kliseitä kirjoitetaan ja kuinka ne rikotaan. Saatko sinä sanat tuoksumaan ruusuilta ja laventelilta?

Voimaa myyteistä - myyttipaja

Avaa ovi kollektiiviseen alitajuntaan, ja sukella muinaisiin suomalaisiin myytteihin. Oletko parantava Mielikki vai ovatko hallussasi Tapion mahtavat voimat? Pajassa tutustutaan uskomuksiin luonnonvoimista ja kurkistetaan Luontäidin rohdoskaappiin.

Sanasaappaat jalkaan -koulutuspäivä (7 X 45 min)

Koulutuspäivän aikana avataan sanataiteen saloja ja tutustutaan erilaisiin luovan kirjoittamisen tapoihin itse kokeillen. Opetus- ja kasvatusalan työntekijät saavat koulutuksesta vinkkejä omaan työhönsä. Koulutuspäivä soveltuu myös mille tahansa työporukalle ideoita ja energiaa antavaksi tykypäiväksi. Älä arkaile astua sanasaappaisiin - virkisty sanataiteen maailmassa! Koulutuksen hinta 700e + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + mahdolliset päivärahat + alv 24%.