Tapahtumasisällöt

Järjestätkö kirjallisuustapahtumaa, kaupunginosafestareita, koululaisten kevätriehaa tai taloyhtiön kekkereitä? Yöstäjältä voit tilata tekemistä tai ohjelmanumeroita erilaisiin tapahtumiin. Tässä esimerkkejä nonstop-ohjelmanumeroistamme. Räätälöimme sisällöt aina tilaajan mukaan ja kehitämme tarvittaessa uusia sisältöjä, joten kerro rohkeasti toiveesi!

Lapsille        Kaikenikäisille

 

TAPAHTUMASISÄLLÖT LAPSILLE

 

Runo-onginta

Runo-onginnassa syötiksi tarvitaan sopivia sanoja ja mielikuvitusta! Runomerestä nousee saaliiksi riimikkäitä sinttejä ja vapaamittaisia vonkaleita - uniikkeja, onkijan syötti-ideoiden pohjalta syntyneitä runoja. Runo-onginta sopii erityisen hyvin ohjelmanumeroksi lastentapahtumiin. Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Päivystävät satuproffat

Haluaisitko tietää, mikä satuhahmo olisit? Yöstäjän ansioituneet satutieteen professorit päivystävät liikuteltavassa laboratoriossaan ja analysoivat satupitoisuutesi mielikuvitusmitan ja taikaesineiden sadunnaisgeneraattorin avulla. Jokainen asiakas saa tutkimustulokset heti mukaansa satupassiin kirjattuina. Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Taikamaailman matkatoimisto

Millaiseen taikamatkakohteeseen haluaisit matkustaa? Ehkä haltioiden lumottuun metsämaailmaan, avaruuskummitusten teemapuistoon tai vedenalaiseen valtakuntaan? Taikamaailman matkatoimistossa suunnitellaan fantastisia matkakohteita, iskeviä mainoslauseita ja mietitään, mitä matkalle voisi ottaa mukaan. Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Supersankarin päämaja

Mikä on sinun supervoimasi? Vedätkö päällesi säihkyvät supertrikoot ja pelastatko maailman pimeyden turvin? Supersankarin päämajassa selvitetään kävijöiden erityiset kyvyt, pukeudutaan supersankareiksi ja luodaan jokaiselle oma supersankarihahmo. Mukaansa saa supersankarin tehtäväkansion ja halutessaan kuvan itsestään supersankarivetimissä. Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Salapoliisitoimisto

Jos salapoliisitarinan ainekset ovat kadoksissa, kutsu paikalle salapoliisitoimiston asiantuntijat! Salapoliisitoimisto sisältää tehtäväradan, johon kuuluu sovittu määrä toimintapisteitä: mm. oman salapoliisihahmon suunnittelu, epäiltyjen tunnistaminen ja johtolankojen etsiminen. Sopii hyvin toteutettavaksi esimerkiksi kirjastossa. Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Sanoilla seikkailuun!

Mistä sanoja löytyy ja mitä kaikkea niillä voi tehdä? Lennokkaassa seikkailussa pelataan sanapeliä Yöstäjän sanataiteilijoiden johdolla. Esityksessä tutkitaan yhdessä sanojen maailmaa, ratkotaan hauskoja sanatehtäviä ja rakennetaan vauhdikas tarina alkusanoista yllättävään loppuratkaisuun. Yleisö pääsee tietenkin myös osallistumaan seikkailupelin käänteisiin ja heittämään jättikokoista noppaa. Tarinasta tulee jokaisessa esityksessä takuulla erilainen ja ainutkertainen! Kesto 45 min, 500 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Tarinoidaan yhdessä!

Tarinoidaan yhdessä! on aikuiselle ja noin 3-6-vuotiaalle lapselle tarkoitettu toiminnallinen satutunti. Satutunnilla kuunnellaan tietenkin hyviä lastenkirjoja ja kokeillaan sanataideopettajan johdolla, kuinka kirjat astuvat ulos kansistaan toiminnallisten menetelmien avulla. Vanhemmalle satutunti tarjoaa sekä kirjavinkkejä että käytännön vinkkejä kirjojen käsittelyyn ja yhteiseen lukuharrastukseen lapsen kanssa. Satutunti sopii esimerkiksi kirjastoon tai lastentapahtumiin, ja sitä varten pitää varata oma, rauhallinen tila. Osallistujamäärä enintään 10 vanhempi-lapsi -paria. Kesto 60-90 min, 250-350 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24% (yksi ohjaaja).

 

TAPAHTUMASISÄLLÖT KAIKENIKÄISILLE

 

Runokorttipaja

Runokorttipajassa yhdistyy runoilu ja askartelu! Irtosanojen ja helpon runokaavan avulla jokainen osaa tehdä hienoja kielikuvia. Kortteja voi askarrella mukaan niin monta kuin haluaa ja tehdä oman vaikka kaikille kavereille. Pajasisältö on myös helppo yhdistää mihin tahansa juhlapäivään, sillä irtosanojen aiheeksi voidaan valita niin joulu tai ystävyys kuin vaikka äitienpäiväkin. Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Runopotrettipaja tai Runoselfiepaja

Kuinka sanoilla maalataan muotokuvia? Miltä sinä näytät runona? Yöstäjän runopotretti/runoselfiepajassa tehdään sanataiteilijan avustuksella runoja omasta itsestä ja löydetään osuvimmat vertaukset omien piirteiden kuvailuun. Pajassa voi tilata tai tehdä runopotretin tai -selfien myös ystävästä tai läheisestä. Heittäydy rohkeasti runoilemaan ja katso, mitä syntyy! Kesto max. 3h, 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24 %.

 

Runokioski

Runokioskissa Yöstäjän sanataideopettajat ja/tai oppilaat kirjoittavat sointuvia säkeitä tilaajan toiveiden pohjalta. Tule hakemaan ainutkertainen runo itsellesi tai ystävällesi! Runokioski sopii niin aikuisten kuin lastenkin tapahtumiin. Kesto max. 3h, hinta 600 € + matkakulut (Tampereen ulkopuolelle) + alv 24%. VINKKI: Räätälöimme runokioskista toiveidesi mukaisen: kauhurunoa Halloween-juhlaan, joulurunoja pikkujouluihin, luontorunoja ulkoilmatapahtumaan jne. Kerro toiveesi, niin ideoidaan yhdessä juuri sinun tapahtumaasi sopiva runokioski! 

 

Hinnat ovat esimerkkejä kahden ohjaajan toteuttamista sisällöistä. Ohjelmanumeroiden kestoa on mahdollista muuttaa tilaajan toiveiden mukaan ja pienen yleisön tapahtumissa nonstop-ohjelmanumerot Runo-ongintaa lukuun ottamatta on mahdollista toteuttaa myös yhden ohjaajan voimin.